Acest episcop mincinos nu mai este vrednic de a fi pomenit la nicio slujba a Bisericii. Urmeaza ceilalti 24 care au semnat la Creta

ganduri din ortodoxie

1

Aşa se face trezirea conştiinţei adormite a credincioşilor. Luaţi atitudine împotriva acestor pseudo-ierarhi care înşeală turma lui Hristos prin scoaterea sau adăugarea cuvintelor peste cuvintele Mântuitorului.

Nu ne vom lepăda de tine, iubită Ortodoxie, nu te vom tăgădui pe tine, credința moștenită de la Sfinții Părinți. În tine ne-am născut, în tine trăim și în tine vom muri. Și, dacă vremea ne-o va cere, de mii de ori vom muri pentru tine, urmând învățăturilor Sfinților Părinți, care ne-au arătat calea spre Împărăția lui Dumnezeu chiar cu prețul vieții lor. Noi suntem chemați să păstrăm în toată curăția sfânta Ortodoxie lăsată nouă ca moștenire de Sfinții Părinți. Cu orice preț vom apăra credința ortodoxă, urmând învățăturilor dogmatice, Sfintei Tradiții și sfintelor canoane care au fost date la cele șapte Soboare Ecumenice și Locale ale Bisericii Ortodoxe. (Episcopul Longhin de Bănceni)

Iata un Ieromonah care nu se joaca cu mantuirea si cu…

View original post 2,430 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s